06-53240678 info@kitivo.nl
Selecteer een pagina

In aanvulling op deel 1 waarin ik aangaf dat de energie van zowel de aarde als van ons mensen aan het verhogen is, sta ik in dit deel 2. stil bij de lagere trillingsfrequentie die we ook nog iedere dag ervaren.

Oude zware energie

Onze maatschappij bevindt zich nog in de oude en zware energie, in een lage trillingsfrequentie. De maatschappij is gebaseerd op kennis, opgebouwd op basis van ons denken. Direct na WO II was dit goed en heel effectief. De maatschappij moest opnieuw opgebouwd worden en we waren blij met alle kennis die we hadden. Er werden diploma’s gehaald, er is carrière gemaakt en er is heel veel geleerd. Dit alles op basis van ons denken, van ratio en van het ego.

Linkerhersenhelft

Er is heel hard gewerkt en het resultaat is ernaar. Al snel draaide de maatschappij en de economie weer volop. We zijn een kenniseconomie geworden en we voeren er (varen er nog steeds!) wel bij. Onze linkerhersenhelft gaat over mannelijke eigenschappen, zoals kennis, ratio, ego, structuren. Dit is zware energie en een lage trillingsfrequentie.

Verhoging trillingsfrequenties

Alles is energie. Energie drukken we uit in trillingsfrequenties. De trillingsfrequentie die de aarde heeft, is aan het verhogen. Wij mensen hebben net zo goed een trillingsfrequentie en die verhoogd ook. Onze energie wordt lichter. Voor kinderen die vanaf december 2012 geboren zijn, geldt dat ze allemaal een hogere trillingsfrequentie hebben. Ook bij volwassenen verhoogt de frequentie maar meestal gaat dat wat langzamer.

Overspannen maatschappij

We hebben in de huidige nieuwe tijd dus te maken met de lichtere trillingsfrequentie van de aarde en van ons mensen én met de zware energie van de maatschappij. Verschillende trillingsfrequenties gaan niet goed samen: de oude en zware energie botst met nieuwe en lichte energie. We zien daarvoor veel in beweging in de wereld. Niet alleen het klimaat heeft te maken met grote veranderingen maar ook zijn er veel spanningen in bijvoorbeeld de politiek en economie. Ook op persoonlijk vlak gebeurt er veel en zien we steeds meer spanningen. Het aantal mensen dat in een burn-out terecht is gekomen, is nog nooit zo groot geweest. Vele jongeren lopen vast en vallen uit en zelfs kinderen op de lagere school hebben steeds meer last van stress en dreigen uit te vallen.

Volgende keer meer over de invloed van de lichtere trillingsfrequentie op m.n. de kinderen.

Share This